Stress & burn-out coaching

Overspannenheid, burn-out of gewoon stress? Iedereen heeft zo nu en dan stress. Dit is normaal gesproken geen probleem en hoort bij het leven. Het wordt pas echt een probleem als je de stress niet meer onder controle krijgt.

Oververmoeid, geprikkeld, piekeren, opgejaagd, vergeetachtig. Misschien zelfs al gezondheidssignalen zoals, hoge bloeddruk, overdreven transpireren of een verhoogde hartslag.

Burn-out is het gevolg van te lang door blijven lopen met stress en dus een roofbouw op je lijf en geest. De spannignsklachten zijn al te lang aanwezig en je bent maar door blijven gaan. Je kunt nog nauwelijks ontspannen. Zelfs gewone dagelijkse dingen doen wordt steeds moeilijker. Een telefoongesprek, stofzuigen, afwassen: alles kost veel energie. Het wordt steeds moeilijker hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Gedachten als ‘waar doe ik het allemaal voor?’ en ‘ik sta overal alleen voor’ dringen zich op. Herken je jezelf hierin? Dan wordt het tijd dat je de noodrem van je lijf en geest respecteert.

In overleg bepalen we wat voor jou de aanpak wordt en zetten we jouw persoonlijke herstel traject uit. 

Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op