Testimonials

‘Ik heb Yvonne gevraagd voor een coaching traject omdat ik vastliep in mijn manier van communiceren. Voor de opleiding die ik aan het volgen ben moest ik hieraan werken. Yvonne heeft het me niet altijd gemakkelijk gemaakt, maar zorgde wel voor diepgang én echt nadenken over hoe ik mijzelf en hoe anderen mij zien. Dit leverde voor mij soms heftige situaties op die mij getriggerd hebben tot dieper nadenken en het maken van andere keuzes. Yvonne heeft gezorgd voor meer zelfvertrouwen door in te laten zien wat ik allemaal al wel bereikt heb de afgelopen tijd. Dankzij dit traject durf ik weer van me te laten horen en heb ik meer zelfvertrouwen.’ – Suzanne Sterk


In de verschillende sessies heeft Yvonne door de juiste vragen te stellen,  mij helder inzicht gegeven en mijn ideeën te weten trechteren tot een concreet plan. 
Bedankt voor je geduld en de prettige gesprekken. 
Succes voor de toekomst maar daar heb ik alle vertrouwen in. ‘ –
Mike Mocking


Yvonne weet op een natuurlijke wijze een vertrouwensband met je op te bouwen waardoor ik de sessies als zeer prettig heb ervaren. Door die band krijgt Yvonne in een paar sessies boven water welke methode het beste bij je past. Ze werkt met deze methode door de juiste vragen op het juiste moment te stellen die je veel inzicht geven. Dit inzicht geeft je zelfvertrouwen en je persoonlijke doel wordt hierdoor heel erg helder .
Yvonne voelde meteen goed aan welke methodes mij verder konden helpen en dat heeft mij zoveel gebracht.
Bedankt hiervoor.
‘ – Brigitte